Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål

Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Hvordan kan Carswip hjælpe mit bilhus?

Med Carswip App’en kan vi hjælpe dig med at få bedre og mere ens billeder af dine biler, endda på tværs af afdelinger. Det gøres gennem et brugervenligt framework som guider dig til at tage billeder fra de samme vinkler, hver eneste gang.

Med vores Billedredigering får vi dine biler til at skinne og får alle detaljerne frem. Det bliver gjort gennem forbedring af lyssætning, farver/kontrast, samt udskiftning af baggrunden.

Carswip App

Hvordan fungerer den gratis prøveperiode?

Ved at tilmelde dig den gratis prøveperiode får du 14-dages uafbrudt adgang til den fulde version af Carswip App’en. I denne prøveperiode kan du bruge app’en til at tage billeder af dine biler, samt bruge Carswips’ Web App til at downloade billederne ned på din computer efterfølgende.

Når du har indsendt formularen vedr. den gratis prøveperiode opretter vi en konto til dig og sender dig en introducerende e-mail indenfor 1 arbejdsdag. Din 14-dages prøveperiode starter når denne mail er markeret som ‘Sendt’ i vores system. Venligst bemærk at prøveperioden ikke inkluderer vores billedredigerings service. Hvis du vil prøve både Carswip app’en og billedredigeringen, kan du kontakte os på sales@carswip.dk.

Hvor kan jeg downloade Carswip App’en?

iOS:

Hent i App Store
Hvordan skifter jeg fra den gratis prøveperiode til en betalt plan?

Send en email til sales@carswip.dk så skal vi nok sørge for at ordne det.

Alternativt kan du vente på den opfølgende e-mail du vil modtage efter endt prøveperiode, som inkluderer information om hvordan du kan fortsætte med at bruge Carswip App’en med en betalt plan.

Carswip Web App

Hvordan opretter jeg ordre?

Kunder som bruger vores Billedredigering kan bruge Carswips Web App til at oprette ordre.

Sådan opretter du en ny ordre:

  1. Log ind med dit brugernavn og password
  2. Indtast bilens’ vognnummer i feltet på Dashboard’et
  3. Upload dine billeder enten ved drag and drop eller ved at gennemse filer
  4. Send ordren ved at trykke på ‘Placer Ordre’ knappen

Kunder der bruger forskellige typer redigering eller har flere redigerings templates vil blive spurgt før trin 3 om hvilken af disse der skal anvendes på den specifikke ordre.

Hvornår kan jeg forvente at min ordre bliver leveret?

Ordre oprettet inden kl. 19:00 vil blive leveret næste morgen inden kl. 12:00

Betaling og kontrakt

Kan jeg nemt skifte mellem de forskellige planer?

Selvfølgelig! Du kan skifte mellem de forskellige planer når som helst.

Kan jeg få en custom/skræddersyet aftale?

For bilforhandlere med over 500 brugte biler til salg på tværs af alle afdelinger kan vi tilbyde en custom løsning der er skræddersyet til at passe specifikt til deres behov. Kontakt venligst sales@carswip.dk for mere information.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Carswip bliver faktureret månedligt og kan pt. kun betales via bankoverførsel.

For forhandlere med flere afdelinger kan vi tilbyde individuel fakturering.

Er Carswip bindende?

Det kommer an på hvilket produkt og plan du bruger.

For Carswip App’en er du bundet for den fulde periode på 1 år hvis du vælger en årlig plan. Hvis du vælger en månedlig plan er du kun bundet for de resterende dage tilbage i den måned hvor du opsiger din plan. Bemærk venligst at længere bindingsperioder kan forekomme hvis du vælger vores Enterprise plan. Dog vil dette altid være uddybet i den individuelle kontrakt.

Ved billedredigering er ‘Business’ og ‘Professional’ planerne ikke bindende. ‘Custom’ planen kan være bindende, men dette afhænger af den individuelle kontrakt/aftale mellem Carswip og forhandleren.

Andet

Jeg har andre spørgsmål

Hvis der er andet du gerne vil vide om Carswip er du meget velkommen til at kontakte os på sales@carswip.dk. Alternativt kan du også kontakte os via. formularen på vores Kontakt side.