Terminalen

Forbedring af billedkvalitet samt skabning af bedre sammenhæng i salgsbilleder på tværs af afdelinger, for en af Danmarks største forhandlerkæder.

Om Terminalen

Terminalen er en dansk forhandlerkæde med over 350 brugte biler til salg i 6 afdelinger på tværs af landet. Terminalen specialiserer i mærker som Hyundai, Nissan, Mazda, Toyota og Fiat. Terminalen er desuden en del af Nic Christiansen Gruppen, som også ejer Bayern AutoGroup samt British MotorGroup.

Sådan hjalp Carswip

Siden maj 2017 har Carswip hjulpet Terminalen med at forbedre deres online præsentation af deres biler, samt at skabe en større sammenhæng/enshed i salgsbilleder på tværs af afdelinger. Dette er opnået ved hjælp af vores Standard Billedredigering som er blevet justeret/tilpasset til at passe præcist til Terminalens behov og ønsker.

Resultater

Ved brug af Carswip har Terminalen opnået en højere billedkvalitet og vigtigst af alt en større sammenhæng i deres salgsbilleder på tværs af alle 6 afdelinger. Gennem den custom baggrund samt billedredigeringen, har Terminalen nu et genkendeligt look online som får deres biler til at skille sig ud fra mængden. Forneden er et hurtigt overblik over hvad Terminalen har opnået ved at bruge Carswip:

  • Øget aktivitet på deres biler
  • Sammenhæng i salgsbilleder på tværs af bil-lister og afdelinger
  • Forbedring i billedkvalitet

Prøv Carswip gratis

14-dages gratis prøveperiode af Carswip App'en, uden forpligtelser.

Prøv gratis