Rear-view Mirror - Juni 2018

28. juni 2018

Velkommen til den første udgave af Rear-View Mirror. Ved udgangen af hver måned samler vi de 5 bedste artikler og nyheder og leverer dem direkte til dig. De anbefalede artikler vil blandt andet inkludere tips og tricks, relevante statistiker/undersøgelser, samt nye ideer og metoder.

Lad os dykke ned i juni 2018-udgaven af Rear-View Mirror!

Instagram Marketing for bilforhandlere

Kaley Hart fra Jumper Media har skrevet en meget indsigtsfuld artikel med tips, ideer og eksempler på hvordan bilforhandlere kan bruge Instagram til reklame. Den er helt bestemt værd at læse igennem hvad enten du allerede bruger Instagram eller skal til at i gang med det.

Læs artiklen her

4 Digitale Marketing Tips til bilforhandlere

Denne artikel af den digitale marketing strategist Heather Hardy giver en god idé om hvordan du som bilforhandler, kan begynde at reklamere på forskellige online platforme, samt få succes med det.

Læs artiklen her

Salgstaktikker jeg bare ikke vil bruge

Denne artikel skrevet af Andrew Profaci, en Business Development Manager hos en Buick forhandler i Tennessee USA, giver gode råd om hvilke salgstaktikker du bør undgå at bruge på nu-dagens kunder.

Læs artiklen her

Indsæt mønt: Carvana fortsætter med at åbne bilautomater i USA

Tiderne ændrer sig i brugtbilsbranchen. Carvana er en amerikansk virksomhed der forsøger at skære mellemmanden/sælgeren fra i salget af brugte biler. Det bliver gjort gennem slik-automat lignende bygninger, hvor kunderne kan vælge deres ”nye” bil.

Udover at spare kunden for at skulle snakke med sælgere tilbyder Carvana også andre fordele, såsom 7-dages pengene tilbage garanti, samt muligheden at få bilen leveret direkte til din adresse.

Læs artiklen her

Undersøgelse viser hvilket indhold er vigtigt og har indflydelse på kunderne online

Cox Automotive, et stort Amerikansk firma der tilbyder forskellige produkter til bilindustrien, har for nylig foretaget en undersøgelse om hvilket indhold er vigtigt og har indflydelse på kunderne online.

Læs mere her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag de seneste blog indlæg fra Carswip direkte i din inbox