Rear-view Mirror - August 2018

3. september 2018

Denne måneds udgave indeholder blandt andet tips til at forbedre din forhandlerhjemmeside, metoder til at mestre søgemarketing, og nyheder om elbilens fremgang i Europa.

Forbered din bilforretning til 2030

Tingene ændrer sig konstant og hurtigt i bilbranchen, og teknologi er en stor del af grunden til det. Denne artikel fra Automotive Management Online giver indblik i hvordan du kan forberede din bilforretning til fremtiden.

Læs artiklen her

6 fantastiske tips til optimering af din forhandlerhjemmeside

Vil du gerne forbedre din forhandlerhjemmeside, men er usikker på hvordan du skal gribe det an og hvad du bør tilføje/ændre?

Jazel Auto har skrevet en alletiders artikel med 6 tips til hvordan du kan forbedre din hjemmeside. Læs artiklen her.

Elektriske biler overstiger 1 million i Europa, idet salget stiger med mere end 40%

Salget af elbiler har været stigende i de sidste par år, og i August har Europa ramt en milepæl: 1 million elbiler på vejene. Det er flere end i hele USA!

Læs mere her

Derfor skal Brand Loyalitet være en prioritet for forhandlere i 2018

Denne artikel af Rick Fellen for Dealer Marketing forklarer kort og godt hvorfor Brand Loyalitet bør være en prioritet for forhandlere af alle størrelser.

Læs artiklen her

5 måder til at mestre søgemarketing på

Forbrugerne bruger mere og mere tid på online research når de leder efter en ny eller brugt bil, og derfor bliver søgemarketing vigtigere og vigtigere for bilforhandlere.

I denne artikel udgivet på Dealer Marketing, giver 3 eksperter 5 råd hver om hvad du kan gøre for at forbedre din søgemarkedsføring.

Læs artiklen her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag de seneste blog indlæg fra Carswip direkte i din inbox